Experienta

TAFI este un concept creat pe baza experientei noastre in domeniul serviciilor de curatenie, iar semnificatia numelui este una simpla. Tata si Fiu.

Suntem prezenti pe aceasta piata de la inceputul anului 2000, oferind servicii profesionale de curatenie si servicii de distributie de produse de curatenie persoanelor juridice. De-a lungul timpului am reusit sa ne dezvoltam atat echipa, cat si pe noi insine, oferind servicii de top la un pret corect si obtinand astfel un portofoliu impresionant de clienti si parteneri.

Prin intermediul acestui site noi ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii in domeniul curateniei si igienizarii, de la consultanta gratuita oferita de catre specialistii nostri sau chiar de noi, pana la posibilitatea de a cumpara produsele profesionale folosite de noi.

Consultanta de specialitate

De cate ori v-ati confruntat cu situatii in care solutiile comerciale pe care le gasiti in supermarket nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor?

Ei bine, suntem bucurosi sa va anuntam ca noi nu ne-am mai lovit de asemenea situatii de ani buni. Din echipa noastra fac parte atat specialisti chimisti si biochimisti, cat si oameni cu zeci de ani de experienta in domeniul igienizarii, astfel am reusit sa gasim solutii pentru orice problema legata de curatenie si suntem aici sa va ajutam si pe dumneavoastra.

Procesul de functionare

Simplu! Ne spuneti cu ce problema legata de curatenie va confruntati prin intermediul chat-ului live sau prin formularul de contact, iar noi va oferim  cele mai bune si accesibile solutii, cu indrumare pas cu pas in privinta folosirii acestora.

De asemenea, dupa ce va veti convinge cat de eficiente si usor de folosit sunt produsele noastre, aveti posibilitatea de a opta pentru un abonament periodic cu un pachet personalizat pentru nevoile dumneavoastra.

DE CE SA NE ALEGI?

Consultanta gratuita

Posibilitate de abonare

Suport si planificare

Parteneri

Testimoniale

Nu credeam ca aceste produse pot fi atat de diferite fata de cele din supermarket, insa dupa prima utilizare am ramas surprins, diferenta este evidenta.
Radu M.
Faptul ca cineva iti spune exact cum sa folosesti produsele si iti recomanda solutiile potrivite in functie de nevoi este cel mai eficient lucru dupa parerea mea.
Cristina A.
Am devenit dependenta de acest sistem dupa prima luna, nu cred ca as putea sa revin la
vechile produse si metode de curatat, le ador pe acestea!
Aurelia F.